Tahdolla asioita eteenpäin!
ETUSIVU
o PERSOONALLISUUS
ANSIOLUETTELO
KESKEISET TEEMAT
TAPAHTUMAKALENTERI
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
VAALITIIMI JA TUKIRYHMÄ
Kokoomus - Vaalikone!

Tamperelaisuutta, Tahtoa, Kielitaitoa, Ulkomaankokemusta, Palveluhalua, Suomalaisuutta, Koulutusta, Optimismia, Yritteliäisyyttä, Neuvottelutaitoa, Yhteistyökykyä, Tulevaisuutta, Uudistushalua, Tehokkuutta, Työiloa, Osaamista, Innostuneisuutta, Verkostoitumista, Oppimiskykyä, Sähköisyyttä ja Metallinhohtoa.

Taustat

Olen syntynyt Tampereella 1978 ja asunut täällä suurimman osan ajastani. Ulkomailta olen kerännyt kokemusta mm. vaihto-opiskeluaikana Ranskassa, töistä Saksassa ja kesätöistä Ruotsissa.

Äitini Sirkka oli kotoisin Tampereen Pispalasta ja Isäni Osmo oli kotosin Raudusta, Karjalan Kannakselta. Vanhempani tekivät elämäntyönsä yrittäjinä työstökonealalla, perustaen mm suomen ensimmäisen varsinaisen levytyökonetehtaan.

Perhe

Olen naimisissa Ilonan kanssa. Ilona on alun perin Kouvolasta kotoisin, mutta Tampereen hyvät opiskelumahdollisuudet saivat Ilonan muuttamaan tännepäin. Työllisyystilanne (ja mahdollisesti myös parisuhde?) saivat Ilonan jäämään tänne. Toivoisinkin siis että Tampereen yritykset menestyisivät myös jatkossa siinä määrin että Tamperelaisten nuorten (ja varttuneidenkin) olisi mahdollista päästä mielenkiintoisiin töihin Tampereelle!

Meillä on nykyisin kaksi lasta (Akseli 7v ja Emma 5v), joiden myötä on taas tullut kierrettyä läpi paikalliset leikkipuistot. Ilokseni olen havainnut että myös kunnallinen lastenhoito on tässä kaupungissa nykyisin hyvin järjestetty.

Työ

Tällä hetkellä olen ohjelmistoalan yrityksessä Myinfomonitor. Yritys tavoittelee kansainvälistä kasvua ja tekee aktiivista tuotekehitystä.

Aiemmin olin pitkään Fastems Oy:ssä. Ensimmäisen vuoden aikana tein diplomityön Tuotekehitysosastolle ja toisen vuoden olin mukana joustavien valmistusjärjestelmien (FMS) teknisessä asiakastuessa (Teleservice) ja huollon kehitystehtävissä. Varsinaisena päätoimena oli toimia tiimipäällikkönä globaalille asennus- ja käyttöönottotiimille. Tiimin tehtävänä oli pystyttää kaikki myydyt järjestelmät asiakkaiden tehtaisiin.

Kolmentoista vuoden pesti huipentui Fastemsin uuden huoltokonttorin käyntiinajotehtäviin Luoteis-Saksaan.

Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja valmistuin Tampereen Teknilliseltä Yliopistolta 2004. Pääaineenani on yritystalous ja lisäksi luin laajat ammattiaineet myös ohjelmistotuotannosta ja tuotantotekniikasta.

Opintoni ja työni teen aina 150%:n mielenkiinnolla =)

Toiminta

Yrittäjyys on kiinnostanut minua ja olen myös hankkinut siitä omaa kokemusta. Olen ollut osakkaana ja mukana kehittämässä Yrittäjäin Sähkönhankinta OY:n toimintaa vuodesta 2002 alkaen.

Olen myös ollut aktiivinen kokoomusnuorten toiminnassa, ollen Tampereen Kokoomuksen Nuorten hallituksessa (2001-2003) ja Tampereen Kokoomuksen Nuorten Aluejärjestön puheenjohtajana 2003.

Opiskeluaikani TTY:llä olin kaksi kautta Ylioppilaskunnan vaalein valitussa edustajistossa. Olin myös mukana aktiivisesti muussa opiskelijatoiminnassa sekä perustamassa Tampereen Teekkarien Porvarillista Ratasta (PorRas), eli TTYY:n yhteiskunnallisiin asioihin paneutunutta alayhdistystä.

Talousosaamistani kehitän ja ylläpidän myös osallistumalla muutaman kiinteistön isännöintiin.

Harrastukset

Tällä erää harrastukseni ovat salibandy ja jalkapallo. Salibandyn osalta olen järjestänyt itselleni ja kavereilleni höntsyvuoroja jo lähes parinkymmenen vuoden ajan.

Tampereella asuessani olen ehtinyt aiemmin harrastaa monenlaisia urheilulajeja ja olen ollut mukana eri seuroissa uinnista liitokiekkoon: Tampereen Uimaseura, Ilves, Turbon Pallo, ManU, NMKY, Sulkaset ja Unlimited Frisbee Organization (UFO), Salsa pasion tanssikurssit.

Tamperelaisille nuorille tulee mielestäni tarjota mahdollisuudet urheiluun ja vapaa-ajanviettoon liikenteellisesti helppoihin kohteisiin.

Slogan

Ota töihin kaupunginvaltuustoon Tampereella opiskellut ja asuva diplomi-insinööri!
 
Copyright © Antti Ivanoff 2017