Tahdolla asioita eteenpäin!
ETUSIVU
o PERSOONALLISUUS
ANSIOLUETTELO
KESKEISET TEEMAT
TAPAHTUMAKALENTERI
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
VAALITIIMI JA TUKIRYHMÄ
Kokoomus - Vaalikone!

Tamperelaisuutta, Tahtoa, Kielitaitoa, Ulkomaankokemusta, Palveluhalua, Suomalaisuutta, Koulutusta, Optimismia, Yritteliäisyyttä, Neuvottelutaitoa, Yhteistyökykyä, Tulevaisuutta, Uudistushalua, Tehokkuutta, Työiloa, Osaamista, Innostuneisuutta, Verkostoitumista, Oppimiskykyä, Sähköisyyttä ja Metallinhohtoa.

Taustat

Olen syntynyt Tampereella 1978 ja asunut täällä suurimman osan ajastani. Ulkomailta olen kerännyt kokemusta mm. vaihto-opiskeluaikana Ranskassa, töistä Saksassa ja kesätöistä Ruotsissa.

Äitini Sirkka oli kotoisin Tampereen Pispalasta ja Isäni Osmo oli kotosin Raudusta, Karjalan Kannakselta. Vanhempani tekivät elämäntyönsä yrittäjinä työstökonealalla, perustaen mm suomen ensimmäisen varsinaisen levytyökonetehtaan.

Perhe

Olen naimisissa Ilonan kanssa. Ilona on alun perin Kouvolasta kotoisin, mutta Tampereen hyvät opiskelumahdollisuudet saivat Ilonan muuttamaan tännepäin. Työllisyystilanne (ja mahdollisesti myös parisuhde?) saivat Ilonan jäämään tänne. Toivoisinkin siis että Tampereen yritykset menestyisivät myös jatkossa siinä määrin että Tamperelaisten nuorten (ja varttuneidenkin) olisi mahdollista päästä mielenkiintoisiin töihin Tampereelle!

Meillä on kaksi lasta (Akseli 12v ja Emma 9v), joiden myötä on taas tullut kierrettyä läpi paikalliset leikkipuistot. Ilokseni olen havainnut että myös kunnallinen lastenhoito ja koulut ovat tässä kaupungissa nykyisin hyvin järjestetty.

Yrittäjyys

Yrittäjyyttä tarvitaan jotta talous pyörii, hyvinvointi paranee ja työpaikkoja syntyy. Tällä erää olen mukana osakkaana kehittämässä muutaman innovatiivisen startup-yrityksen toimintaa. Kiinteistöalan toiminta täyttää tällä erää myös hyvin kalenteria oman yrityksen käyntiinajon kautta. Aiemmin olen ollut osakkaana mukana Yrittäjäin Sähkönhankinta OY:ssä vuosina 2002-2015.

Työt


Kansainvälinen liiketoiminta ja teknlogia ovat keskeisiä mielenkiinnon kohteita. Vuosina 2015-2017 olin töissä ohjelmistoalan yrityksessä Myinfomonitor. Yritys tavoittee kansainvälistä kasvua ja tekee aktiivista tuotekehitystä.

Aiemmin olin pitkään Fastems Oy:ssä. Ensimmäisen vuoden aikana tein diplomityön Tuotekehitysosastolle ja toisen vuoden olin mukana joustavien valmistusjärjestelmien (FMS) teknisessä asiakastuessa (Teleservice) ja huollon kehitystehtävissä. Varsinaisena päätoimena oli toimia tiimipäällikkönä globaalille asennus- ja käyttöönottotiimille. Tiimin tehtävänä oli pystyttää kaikki myydyt järjestelmät asiakkaiden tehtaisiin.

Kolmentoista vuoden pesti huipentui Fastemsin uuden huoltokonttorin käyntiinajotehtäviin Luoteis-Saksaan, Düsseldorfin suunnalle.

Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja valmistuin Tampereen Teknilliseltä Yliopistolta 2004. Pääaineenani on yritystalous ja lisäksi luin laajat ammattiaineet myös ohjelmistotuotannosta ja tuotantotekniikasta.

Opintoni ja työni teen aina 150%:n mielenkiinnolla =)

ToimintaTampereen kaupunginvaltuustossa on takana jo kolme kokonaista kautta valtuutettuna (2017, 2012, 2008) sekä yksi kausi kärkipään varavaltuutettuna (2004)

Nuorempana oli mukana kokoomusnuorten toiminnassa, ollen Tampereen Kokoomuksen Nuorten hallituksessa (2001-2003) ja Tampereen Kokoomuksen Nuorten Aluejärjestön puheenjohtajana 2003.

Opiskeluaikani TTY:llä olin kaksi kautta Ylioppilaskunnan vaalein valitussa edustajistossa. Olin myös mukana aktiivisesti muussa opiskelijatoiminnassa sekä perustamassa Tampereen Teekkarien Porvarillista Ratasta (PorRas), eli TTYY:n yhteiskunnallisiin asioihin paneutunutta alayhdistystä.Harrastukset

Harrastuksiani ovat olleet salibandy ja jalkapallo. Korona-aikaan olen ottanut rauhallisemmin, kuunnellen podcasteja kävellessä tai kuntosalilla. Salibandyn osalta järjestin paitsi höntsyvuoroja kaveriporukalle, myös Puistosählyn ja Hankisählyn SM-kisoja muutamana vuonna.

Tampereella asuessani olen ehtinyt aiemmin harrastaa monenlaisia urheilulajeja ja olen ollut mukana eri seuroissa uinnista liitokiekkoon: Tampereen Uimaseura, Ilves, Turbon Pallo, ManU, NMKY, Sulkaset ja Unlimited Frisbee Organization (UFO), Salsa pasion tanssikurssit.

Tamperelaisille nuorille tulee mielestäni tarjota mahdollisuudet urheiluun ja vapaa-ajanviettoon liikenteellisesti helppoihin kohteisiin.

Slogan

Ota töihin kaupunginvaltuustoon Tampereella opiskellut ja asuva diplomi-insinööri!
 
Copyright © Antti Ivanoff 2021